Kağıt rölyef sergisi hayran bıraktı

Tülin Çiçek ve Ayşen Serhatlı natürmort, figüratif resimler ile soyut çalışmalardan oluşan kağıt rölyef sergisini Konak Kültürevi’nde açtı. Serginin açılışına Eski Maliye Bakanı İsmet Kaya Erdem, Nilüfer Belediyesi Koordinatörü Dr. Sibel Özer ile çok sayıda davetli katıldı.

Sergide 6 yıllık çalışmanın ürünlerini sergilediklerini söyleyen Tülin Çiçek, “Sergimizi açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Burada çok sayıda davetlinin bulunması bizleri son derece memnun etti. 162 eser ile sergimiz görücüye çıktı. Burada büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün portreleri olmak üzere 1 ve 3 boyutlu çalışmalarımız bulunuyor” dedi. Serginin açılışına katılan Nilüfer Belediyesi Koordinatörlerinden Dr. Sibel Özer de, sanatın kenti Nilüfer’de yeni bir sergiye ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti ve Çiçek ile Serhatlı’yı başarılı çalışmalarından dolayı kutladı. Konak Kültürevi’ndeki sergi 27 Ekim’e kadar sanatseverlerin izlenimine açık kalacak.