Güngören Mahallesi yatırımlardan memnun

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Başkan Burada karavanı ile her hafta cuma günleri ilçenin bir mahallesini ziyaret etmeyi sürdürüyor. Bozbey bu hafta makamını Nilüfer’in kırsal mahallelerinden olan Güngören Mahallesi’ne taşıdı. Mahallenin sorunlarını yerinde görüp talepleri yerinde mahalleliden dinleyen Bozbey ilk olarak Güngören İlkokulu’nu ziyaret ederek, öğrencilerle sohbet etti. Okul ziyaretinin ardından Başkan Bozbey, mahalleli kadınlarla da buluştu.

Güngören Mahallesi Meydanı’nda bulunan esnafı de tek tek ziyaret eden Bozbey, Başkan Burada Karavanı’nda Güngören Mahalle Muhtarı İsmail Taşdemir ile bir araya geldi. Muhtar Taşdemir, Nilüfer Belediyesi’nin mahalleye yaptığı yatırımlardan memnun olduklarını söyledi. Taşdemir, bölgede taş ocaklarında çalışan yüksek tonajlı araçların aşırı hızlı gitmesinden şikayetçi olduklarını belirterek yol üzerine hız kesici konulmasını talep etti.

Nilüfer’in tüm mahallelerine eşit hizmet götürmek için yoğun çaba harcadıklarını söyleyen Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de taleplerin yerine getirilmesi için kurum amirlerine talimat verdi. Başkan Bozbey, Muhtar İsmail Taşdemir ile görüşmesinin ardından karavandaki makamında hem mahalle halkıyla hem de kendisinden randevu talep eden vatandaşlarla gün boyu görüşmelerini sürdürdü.