Kalitede başarının adı Nilüfer

Kalite çalışmalarına büyük önem veren Nilüfer Belediyesi 10 yıldır süren dış değerlendirme çalışmalarından birisini daha başarıyla tamamlayarak, kalitesini kanıtladı. 2 gün boyunca Türk Loydu Vakfı tarafından yapılan ISO 9001: 2008 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 14001: 2004 Çevre Yönetim Sistemi ve OHSAS 18001: 20007 Periyodik İş Sağlığı Güvenliği değerlendirmeleri sonuçlandı.

Sonuç değerlendirme toplantısında konuşan Türk Loydu Vakfı Denetçisi Uğur Aykaç, genel değerlendirmenin olumlu olduğunu ifade etti. Yıllardır süren kalite çalışmalarının olumlu havasının tüm çalışmalara yansıdığının görüldüğünü ifade eden Aykaç, “Çevre ve doğaya yönelik çalışmalarınız örnek gösterilecek nitelikte. Vatandaş odaklı ve şeffaf çalışmalarda Nilüfer Belediyesi’ni oldukça başarılı bulduk. Kurumun tanıtım, halkla iletişimi ve yapılan çalışmaların kamuoyu ile paylaşılması çok iyi. Özetle birçok konuda Nilüfer Belediyesi’ni başarılı bulduk. Personelin farkındalığı ve motivasyonu çalışmalara daha iyi yansıyacak” dedi.

Kurum olarak değerlendirilmenin çok önemli olduğunu ifade eden Başkan Mustafa Bozbey, “12 yıldır yapılan kalite çalışmalarının meyvelerini almaya başladık. Nilüfer Belediyesi olarak kurumsal kültür sisteminin oturtulması bizim için çok önem taşıyor. Ancak mükemmelliğin sonu yok ve her zaman başarı ve kaliteli hizmet için çıtayı yüksek tutmalıyız” diye konuştu.