5. Uluslararası Cengiz Göllü Nilüfer Cup başlıyor

Nilüfer Belediyesi ve Nilüfer Belediyespor’un, Türk voleybolunun sembol ismi Cengiz Göllü anısına düzenlediği 5. Uluslararası Cengiz Göllü Nilüfer Cup başlıyor. Üç gün boyunca voleybol şöleninin yaşanacağı turnuvada maçlar, Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanacak. Nilüfer Belediyespor, Aydın Büyükşehir Belediyespor, Çanakkale Belediyespor ile Bulgaristan’ın Maritza Plovdiv takımlarının şampiyonluk mücadelesi vereceği turnuva, büyük heyecana sahne olacak. Turnuvaya katılacak tüm takımlara başarılar dileyen Nilüfer Belediyespor Başkanı Muhammet Aydın, turnuvanın gerçekleşmesine büyük katkı sunan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e de teşekkür etti. Aydın, “Hayatını voleybola adamış, Türk voleyboluna ve milli takıma sayısız oyuncu kazandırmış Cengiz Göllü’yü, kendi adını taşıyan turnuvayla Nilüfer’de anıyoruz. 3 Kasım’da başlayacak Vestel Venüs Sultanlar Ligi öncesinde de takımlar, son ciddi sınavını vermiş olacak. Bursalı sporseverleri, üç gün sürecek voleybol şölenine davet ediyorum” diye konuştu.

5. Uluslararası Cengiz Göllü Nilüfer Cup maç programı şöyle:

25 Ekim Perşembe
Saat: 15.30 Aydın Büyükşehir Belediyespor-Maritza Plovdiv