Bozbey’den öğretmenlere özel ziyaret

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bu yıl da öğretmenleri unutmadı. Başkan Mustafa Bozbey, Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız, Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi Mustafa Öztürk ile birlikte Barış Mahallesi’ndeki Sadettin Türkün Ortaokulu’na ziyarette bulundu. Öğretmenlerle sohbet ederek, görüş ve önerilerini de dinleyen Başkan Mustafa Bozbey, anlamlı günlerini kutladı. Öğretmenlerin sorunlarını bildiklerini ve çalışma şartlarının daha iyi olacağına inandığını ifade eden Başkan Bozbey, “Öğretmenlik çok kutsal meslek. Öğretmenlerin sosyal ve yaşam standartları yükseltilmeli. Öğretmenlerimizin gelecek kaygısı taşımadan öğrencileriyle buluşması çok önemli. Eğitim her şeyin başıdır. Sizler bizlerin geleceğimizi yetiştiriyorsunuz. Yıllardır söylüyoruz. Her çocuğun bir müzik aleti ve sanat dalıyla uğraşmasını istiyoruz. Gerçekten çocuklarımız bu anlayışla yetişirse birer iyi insan olarak yetişeceklerdir. Yaptığınız mesleğin kutsallığını kelimelerle ifade etmek zor. Sizlerin vereceği eğitim gelecekte bu ülkenin değerini ve gücünü ortaya koyacaktır. Ben bu anlamlı gününüzü yürekten kutluyorum. İyi ki varsınız” dedi. Başkan Mustafa Bozbey ziyaretin sonunda Yılın Yazarı Sevgi Soysal’ın ‘Tutkulu Perçem’ adlı kitabını hediye etti. Okul Müdürü Asım Altuntaş da Başkan Mustafa Bozbey’e verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.