Kadın girişimciler Başkan Bozbey’i ziyaret etti

Başkan Emine Örnek ve beraberindeki heyet Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile bir araya geldi. İş hayatında kadın olmanın getirdiği sorumluluk ve önemin vurgulandığı ziyarette, Başkan Emine Örnek gelecek ay Türkiye’de ilk defa Bursa’da TOBB tarafından yapılması planlanan Kadın Girişimciler Fuarı ve Girişimcilik Zirvesi’nin önemine değindi. Bursa olarak ilk defa böyle bir etkinliğe ev sahibi yapılacak olmasının kendilerini hem gururlandırdığını hem de heyecanlandırdığını kaydeden Örnek, Nilüfer Belediyesi ve diğer yerel yönetimlerin vereceği desteğin çok önemli olduğunu kaydetti.

Emine Örnek ve ekibini üstlendikleri görev ve misyondan dolayı kutlayan Başkan Mustafa Bozbey ise, kadınların iş hayatına atılıp istihdama katılması için kurum olarak kendilerinin de halk eğitimle birlikte çeşitli çalışmalara imza attıklarını ifade etti. Başkan Bozbey, Kadın Girişimciler Kurulu’nun düzenleyeceği dev organizasyon için üzerilerine düşeni yapmaya hazır olduklarını belirtti.