Minik eller piyanoda buluştu

Her yaştan Nilüferli'yi sanatla buluşturmayı hedefleyen Nilüfer Belediyesi,  Nilüfer müzik eğitim çalışmalarının minik yeteneklerini sanatseverlerle buluşturdu. 9 aylık çalışmalar sonucu düzenlenen Dört El Piyano Gecesi, Fethiye Kültür Merkezi’nde yapıldı. 240 çocuğun sahne aldığı geceye aileleri ve sanatseverler büyük ilgi gösterdi. Yıl içerisinde ayda dört konser veren minikler bu kez hünerlerini son kez sergiledi. Mozart, Tchaikovsky, Mendelson, Strauss başta olmak üzere usta müzisyenlerin eserlerinin yer aldığı gecede müzik ziyafeti sunuldu.

Genel Koordinatörlüğünü H. Fatih Güler’in yaptığı Dört El Piyano Gecesi’nde Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey adına Sosyal Yardım İşleri Müdür Gül Günaydın öğrencileri tebrik ederken müzik öğretmenlerini de çiçek vererek kutladı.