Ataçarşı Resim Atölyesi’nden yıl sonu resim sergisi

Kadının hayata bakışını, dışa vuramadıkları duygularını, aşklarını ve sevgilerini resimsel anlatımlarıyla tuvalle aktaran Ataçarşı Resim Atölyesi‘nin karma ağırlıklı portre resim sergi açılışa gelen davetlilerden tam not aldı. Eğitmenliğini Uludağ Üniversitesi'nde öğretim görevlisi, aynı zamanda devlet sanatçısı olan ressam Faik Agayev’in yaptığı Ataçarşı Resim Atölyesi’nin yıl sonu resim sergisi açılışına  Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de katıldı.

Bozbey, "Sergide gerçekten inanılmaz resimler var,"  diyerek, Ataçarşı Resim Atölyesi öğrencilerinin birer ressam olduklarını ifade etti. Mekânsal sorunların çözülerek halka sunulması ile Nilüfer’de yaşayanların yeteneklerini keşfettiklerinin  önemini vurgulayan Bozbey, herkesin sanatın bir dalıyla uğraşmasını istedi.

Öğrencilerini çalışmalarından dolayı kutlayan Ressam Faik Agayev de, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e resimlerinin yer aldığı kitap hediye etti.