Volkan Işık’ın tasarımı yerli yarış otomobili VOLKICAR ile organize edilen ve yarışları şehir meydanlarına taşıyarak halkla buluşturan V1 Challenge, üçüncü sezonunda da motorsporları sevenler ile buluşmaya devam ediyor. Bursa’nın Nilüfer ilçesine bağlı Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda özel olarak hazırlanan ve trafiğe kapalı parkurda Nilüfer Belediyesi’nin desteği ile düzenlenen yarışlarda kıran kırana mücadele yaşandı.

Bursa’da ilk kez yapılan V1 Challenge’a seyircilerin büyük ilgi gösterdiği yarışlara katılan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, organizasyonu düzenleyen efsane rallici Volkan Işık’a teşekkür etti. Başkan Bozbey, yarışların temposunun çok yüksek olduğunu belirterek tampon tampona mücadele eden sporculara başarılar diledi.

Türkiye’nin ilk özgün motorsporları organizasyonunu gerçekleştiren usta rallici Volkan Işık da, Nilüfer Belediyesi’nin desteklerinden memnuniyetini dile getirerek, Başkan Bozbey’e özel eğitim verilerek yarışlara dahil olmasını istedi.

Volkan Işık’ın modifiye aracıyla yaptığı gösteri izleyicilerin yüreklerini ağzına getirirken; Nilüfer Belediyesi tarafından sosyal medya üzerinde düzenlenen oylamayla beş talihli efsane rallici Volkan Işık’ın kullandığı araca binerek bu heyecana yakından tanık oldu.

Gün boyu süren müsabakalar sonucunda sıralamalarda birinci gelen sporculara ödülleri verilirken V1 Challenge turnuvasına izleyici olarak katılanlar sporcularla hatıra fotoğrafı çektirdi. Geçtiğimiz haftalarda hayatını kaybeden Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı da unutulmayarak araçların önünde Başkan’ın fotoğrafı taşındı..

Müsabakaların ardından 19 Mayıs coşkusunu piste taşıyan sporcular Türk bayraklarıyla tur attılar.