2 ücretsiz eğitim

Nilüfer Belediyesi İş ve Meslek Edindirme Bürosu, Uludağ Soroptomist Kulübü iş birliğiyle "0-3 Yaş Bebek Bakıcılığı Eğitimi" düzenliyor. Konak Kültürevi'nde gerçekleştirilecek eğitim, belgeli ve ücretsizdir. Bakıcılık yapmak isteyen kadınlarımız için Eğitmen Fatma Cansaran tarafından haftada 2 gün, toplamda 180 saat eğitim planlanmaktadır. Eğitim, 25-45 yaş aralığındaki tüm kadınlara açıktır. Eğitim kayıtlarımız başladı.

Yine kadın istihdamına yönelik "Kalıcı Makyaj Tekniği ile Mikro Pigmentasyon Eğitimi" kayıtlarımız da başladı. Eğitim, sertifikalı ve ücretsizdir. Pigmenist Naz Nezahat Yanaz tarafından toplamda 60 saat sürecek olan eğitimler, 3 hafta boyunca haftanın her günü 13:00/17:00 saatleri arası Barış Spor Salonu ve Gençlik Merkezi'nde gerçekleşecektir.

Kayıt ve detaylı bilgi için Nilüfer Belediyesi - Halk Evi'nde yer alan İş ve Meslek Edindirme Büromuza bekleriz. Veya 444 1603'ten de bize ulaşabilirsiniz.