ADD Bursa Şubesi’nden Bozbey’e plaket

Atatürkçü Düşünce Derneği Bursa Şubesi’nin ev sahipliğinde Cumhuriyet’in 91. yıl dönümü nedeniyle Atalay Prens Dora Salonu’nda Cumhuriyet Balosu düzenlendi. Geceye Nilüfer Belediyesi Meclis üyeleri Fırat Emiroğlu, Aysel Okumuş, Gizem Elmas, Atatürkçü Düşünce Derneği Bursa Şube Başkanı İdris Kalender, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, CHP Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz ve çok sayıda davetli katıldı.

Düzenlenen baloda Nilüfer Belediyesi adına meclis üyesi Fırat Emiroğlu’na vatanın bütünlüğüne, cumhuriyet değerlerine ve devrimci Atatürk ilkelerine sahip çıktığı, Atatürkçü düşünceyi yaşatmak için verdiği katkılardan dolayı ADD Bursa Şube Başkanı İdris Kalender tarafından plaket verildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan gecede konuşma yapan ADD Bursa Şube Başkanı İdris Kalender, “Kimsesizlerin kimsesi Cumhuriyet’e sahip çıkan Cumhuriyeti yıktırmayacağımızı Türkiye’ye ve dünyaya haykırdığımız geleneksel Cumhuriyet yürüyüşünün mimarı Nilüfer Belediye Başkanımız Mustafa Bozbey’i kutluyorum. Kendisi Cumhuriyet’e olabildiğince sahip çıkıyor. Geçen yıl Mustafa Bozbey önderliğinde 5 bin 990 kişiyle birlikte Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilen Atatürk portresinden dolayı kendisini kutluyorum. Sayın Mustafa Bozbey’e katkılarından dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarının devamını diliyorum,” ifadelerini kullandı.

Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Fırat Emiroğlu da, “Nilüfer Belediyesi olarak Cumhuriyet değerlerine sahip çıkıyor, Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde yürüyoruz” diye konuştu. Gecenin sonunda Nilüfer Halk Dansları Topluluğu’nun gösterisi de davetlilere keyifli anlar yaşattı.