Nilüfer’de on binler Cumhuriyet için yürüyecek

Nilüfer’de Cumhuriyet Bayramı yine yurttaşların geniş katılımı ile kutlanacak.  Nilüfer’de kutlamaların önemli bir merkezi haline gelen Fatih Sultan Mehmet Bulvarı, Cumhuriyetin 91. yılında da tarihi buluşmaya sahne olacak.

Kutlamalar Cumhuriyet Yürüyüşü ile Acıbadem Kavşağı’ndan başlayacak.   Yürüyüş için saat 18.30’dan itibaren katılımcılar kavşakta toplanmaya başlayacak.  Yürüyüş Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve protokolün de katılımıyla 19.30’da başlayacak. FSM Bulvarı boyunca devam edecek olan Cumhuriyet yürüyüşü Hastane Alanı’nda son bulacak.

Önceki yıllarda olduğu gibi on binlerce kişinin katılacağı Cumhuriyet Yürüyüşü’nün ardından sanatçı Sertab Erener konser verecek. Ünlü sanatçı, şarkılarıyla vatandaşlara Cumhuriyet coşkusu yaşatacak.

Nilüfer Belediyesi 29 Ekim günü tüm ilçeyi Atatürk posterli bayraklarla donatmak için de günler öncesinden bir çalışma yürüttü. Nilüfer Belediyesi bu yıl da 60 bin bayrak dağıttı.