Afrikalı öğrenciler Nilüfer’e hayran kaldı

Afrika Dostluk Kulübü Derneği, üniversite eğitimleri için Afrika kıtasındaki 17 ülkeden İstanbul’a gelen öğrencilere hem yardım ediyor hem de  farklı illere götürerek Türk kültürünü tanıtıyor. Dernek bu kapsamda Bursa’ya da gezi düzenledi. Sadece kız öğrencilerin yer aldığı ve Afrika Dostluk Kulübü Derneği Başkanı Şemsettin Türkan’ın da eşlik ettiği gezide, Nilüfer ilçesi de ziyaret edildi. Nilüfer Belediyesi, öğrencileri öğle yemeğinde Misi Kamp Karavan Restoran’da ağırladı. Öğrencilere yemekte eşlik eden Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi Zekeriye Işık onlarla bol bol sohbet etti. Işık, öğrencilere Nilüfer Belediyesi’nin projeleri hakkında da bilgi verdi.

Kente hayran kaldıklarını söyleyen Afrikalı öğrenciler, kendilerine sunulan imkân için Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e de teşekkür ederek  selamlarını ilettiler.