Altınokta Körler Derneği’nden Bozbey’e plaket

Sosyal belediyecilik anlayışıyla çocuklar, kadınlar, engelliler ve yaşlılar gibi dezavantajlı gruplara öncelik veren Nilüfer Belediyesi, bu yönde gerçekleştirdiği çalışmalarla herkesi gülümsetiyor. Altınokta Körler Derneği Genel Merkezi de Bursa’da gerçekleştirdikleri etkinliklere destek veren Nilüfer Belediyesi’ne teşekkür ziyaretinde bulundu. Altınokta Körler Derneği Genel Başkanı Avukat Suha Sağlam, Halk Evi’ndeki makamında görüştüğü Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e, Dernekler Yerleşkesi’nde gerçekleştirdikleri Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinliklerine verdiği destek için plaket vererek teşekkür etti.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de  Nilüfer’de herkesin gülümsemesi için çalıştıklarını ve önce insan ilkesiyle projeler ürettiklerini kaydetti. Başkan Bozbey, Altınokta Körler Derneği tarafından verilen plaketin kendisini onurlandırdığının da altını çizdi.