haber

Altınöz’den Bozbey’e ziyaret

Nilüfer Belediyesi’nin çalışmalarını yakından takip ettiğini ve özellikle Nilüfer’de izlenen kültür-sanat ve çevre sağlığı politikalarını takdir ettiğini belirten Yakup Altınöz ise hızla nüfusu artan ve sanayisi gelişen Nilüfer bölgesindeki gelişmelerin ilçeyi öne çıkardığını belirtti. 

Aynı zamanda pazarlama bilim uzmanı olan iş adamı Yakup Altınöz, ziyareti sonrasında ise geçtiğimiz kasım ayında yayınladığı Örnek Girişimcilerimiz isimli kitabını Başkan Bozbey’e hediye ederek girişimcilerin yerel yönetimlerin de desteğine ihtiyacı olduğunu söyledi. 

Yakup Altınöz' ün 2000-2010 yılları arasında haftalık bir gazetede yayınlanan, Bursa'nın marka olmuş isimlerinin iş dünyasına ilk girişleri, yol haritaları, karşılaştıkları zorluklar, mücadeleci ruhları ve başarıya uzanan hikâyelerinin anlatıldığı kitap Türkiye'de ve Bursa'da bir ilk olma özelliğini taşıyor. Bursa ve Türkiye ekonomisine yaptıkları katkılar nedeni ile kitabın başında Bursalı girişimcileri Cesur Yürekler olarak nitelendiren Altınöz’ün eseri 110 iş adamının hikâyesini barındırıyor.