Aşkın fotoğrafları ödüllerini aldı

Nilüfer Belediyesi’nin 14 Şubat Sevgililer Günü için sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden düzenlediği #AşkınHalleri Nilüfer’de Fotoğraf ve Selfie Yarışması’nın ödülleri sahiplerini buldu. 5-12 Şubat tarihleri arasında Nilüfer Belediyesi’nin Nilüfer Aşkına adlı Facebook sayfasında düzenlenen yarışmada 60 fotoğraf yarıştı. Yarışmada en fazla beğeniyi alan Yiğit Bozkurt’un fotoğrafı oldu. İkinciliğe Okay Çetin’in fotoğrafı seçilirken, Nilüfer Maden üçüncü, Ufuk Karakaya dördüncü, Hakan Demir de beşinci oldu.

En çok beğeniyi alarak dereceye giren ilk beş çift ödüllerini Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Bukle Erman’ın elinden aldı. Birinciye iPad Mini, ikinciye Almira Otel’de çift kişilik VIP hamam, üçüncüye Hayal Kahvesi’nde çift kişilik konser davetiyesi, dördüncüye Nilüfer Belediyesi’nin birer tiyatro ve konserine davetiye, beşinciye de Crowne Plaza’da bir gecelik konaklama ve kahvaltı ödülü verildi. Sevgililer Günü öncesinde ödüllerini alan çiftlerin mutluluğu gözlerinden okundu. Başkan Yardımcısı Bukle Erman dereceye girenleri kutlarken, genç çiftler de bu tür yarışmaların devam etmesi temennisinde bulundu.