Atölyeden sergi salonuna

Ergüzel’in 35 adet yağlı boya çalışmasından oluşan resim sergisi ziyaretçilerin beğenisini kazandı. “Resme olan kabiliyetimi emekli olduktan sonra keşfetsem de, Nilüfer Belediyesi’nin teşviki ve desteği ile geliştirdiğim için çok mutluyum,” diyen Ergüzel’i öğretmenleri Hale Yıldırım ve Faik Agaev ile kurs arkadaşları yalnız bırakmadı. Açılışın bir diğer konuğu da Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey oldu.

Başarılı çalışmalarından dolayı Ece Ergüzel’i kutlayan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, sanata olan katkılarımızın böyle başarılı sonuçlarını görmek bizi gururlandırıyor. Kurslarımızla, sergi salonlarımızla ve çeşitli etkinliklerimiz ile desteğimiz artarak devam edecek. Önümüzdeki yıl tamamlayacağımız yeni belediye hizmet binamızda da büyük bir sergi salonu planladık. Nilüferliler Sanatçılarımızın başarılı çalışmalarını bu salonda; farklı ve modern mekanlarda izlemeye devam edecek,” dedi.