Badminton maçları nefes kesti

Nilüfer 15. Uluslararası Spor Şenlikleri badminton heyecanına sahne oldu. Nilüfer Belediyesi Üçevler Spor Tesisleri’ndeki badminton karşılaşmaları geniş katılımla gerçekleşti. 37 okul, 388 sporcunun katıldığı turnuva 4 kategoride yapıldı. Heyecanlı geçen karşılaşmalarda Küçük Kızlar Finali’nde Özel Yönder Okulları birinci, Özel Final Okulları İkinci, Zekai Gümüşdiş İlkokulu üçüncü oldu. Küçük Erkekler Finali’nde de Meral Muammer Ağım İlkokulu birinci, Özel Yönder Okulları ikinci, Balat Özel Sınav Koleji de üçüncü oldu.
Yıldız Kızlar kategorisinde Özel Yönder Okulları birinci, Meral Muammer Ağım Ortaokulu ikinci, Özel Tunç Siper Okulları üçüncülüğü elde etti.
Yıldız Erkekler Finali’nde Meral Muammer Ağım Ortaokulu birinci, Özel Yönder Okulları İkinci, Balat Özel Sınav Koleji üçüncü oldu.
Dereceye giren okullara kupalarını Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey adına, Başkan Danışmanı Osman Günay verdi. Günay, öğrencileri tek tek kutlayarak başarılarının devamını diledi.