Balıkesir’de engeller Nilüfer’le aşıldı

Balıkesir’in bu yılki kurtuluş yıl dönümü etkinlikleri anlamlı bir organizasyona sahne oldu. Nilüfer Belediyesi Havacılık Sporları ve Balıkesir 9. Ana Jet Üs Komutanlığı iş birliğiyle düzenlenen etkinlik kapsamında 50’si engelli, 25’i ise madde bağımlısı olan toplam 75 genç ve çocuk, gökyüzünde süzülerek uçmanın keyfine vardı. Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, Balıkesir 9. Ana Jet Üs Komutanı Tuğgeneral İshak Dayıoğlu’nun da katıldığı etkinlikte, uçmanın keyfini yaşayan çocukların mutlulukları gözlerinden okundu.

Nilüfer Belediyesi Havacılık Sporları Sorumlusu Rasim Kuşcu üç yıldır "Engelleri uç da gel" projesiyle bu tür dez avantajlı gruplara uçma fırsatı verdiklerini belirterek paramotor ve mikrolight uçuş teknikleri hakkında bilgi paylaşımında bulundu.