haber

Nilüfer’de toplu sünnet coşkusu

Nilüferli çocukları hijyenik şartlarda sünnet ettiren Nilüfer Belediyesi, Cha Cha Restoran’da Toplu Sünnet Şöleni düzenledi. Nilüfer Roman Orkestrası’nın şarkılarıyla unutulmaz gece yaşayan yüz elli çocuk ve ailesi, pasta kesimi ardından gönüllerince eğlendi. Sünnet olan çocukların coşkusuna Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Başkan Yardımcıları Turgay Erdem, Adil Kayaoğlu, Yalçın Işıkyıldız, Meclis Üyeleri ve muhtarlar da ortak oldu.

Eğlencenin doruğa ulaştığı Toplu Sünnet Şöleni’nde konuşan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, her yıl aynı coşkuyu yaşamanın mutluluğunu dile getirdi. Başkan Bozbey, “Aileleri kutluyorum. Bugün düğünlerini yaptığımız yüz elli çocuğumuz hastanelerde hijyenik ortamda sünnetlerini oldular. Onları güzel bir gelecek bekliyor. İnanıyorum ki ailece sağlıklı ve mutlu yarınlara erişecekler. Onları geleceğe en iyi şekilde hazırlamamız gerekiyor. Bu konuda biz de Nilüfer Belediyesi olarak birçok çalışmayı yürütüyoruz. Bilgi ve birikimlerimizi çocuklarımıza aktaralım. Onları iyi birer yurttaş, Atatürk ilke ve devrimlerine sahip çıkan, geleceğimizi ve ülkemizi emanet edebileceğimiz insanlar olarak yetiştirelim,” dedi.

Çocuklarla bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Bozbey, şölene destek veren Acıbadem Hastanesi, Rentıp, Esentepe Tıp Merkezi, Medicabil, Eker Süt Ürünleri, Cha Cha Restoran ve Foto Sanat Fotoğraf Stüdyosu yetkililerine birer teşekkür plaketi verdi. Sünnet olan çocuklara da günün anısına çeşitli armağanlar verildi.