haber

BALKANTÜRKSİAD’dan Bozbey’e ziyaret

4. Olağan Genel Kurul sonrası ziyaretlerini sürdüren BALKANTÜRKSİAD yönetimi, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile Halk Evi’nde bir araya geldi. BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri’nin yer aldığı ziyarette Başkan Berat Tunakan, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in desteğini her zaman yanlarında hissettiklerini belirtti.

Çalışmalarıyla Balkan camiasıyla Bursa arasında sosyal, kültürel ve ekonomik birliktelikler kurduklarını ifade eden Tunakan, yeni dönemde BALKANTÜRK Evi projesine öncelik verdiklerini vurguladı. Tunakan, “Biz güçlü bir camiayız, Nilüfer Belediyemizin desteğini her zaman yanımızda hissediyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana tüm enerjimizi harcadığımız ve bitme aşamasına gelen BALKANTÜRK Evi’ne taşınmak için gün sayıyoruz. Farklı bir konseptle hayata geçireceğimiz BALKANTÜRK Evi’nin bulunduğu arsada ayrıca 12 Balkan ülkesinin özelliklerini yansıtacak bir parkın da yer almasını arzuluyoruz. Bu konuda da sizden destek bekliyoruz” dedi.

Başkan Bozbey de BALKANTÜRKSİAD’ın her zaman yanında olduklarını belirtti. Mustafa Bozbey “BALKANTÜRKSİAD, çok önemli bir coğrafyayla şehrimiz arasında adeta bir köprü kurdu. Daha güzel hizmetler verebilmesi için planlanan BALKANTÜRK Evi de çok önemli bir proje. 12 Balkan ülkesinin özelliklerini içinde barındıracak bir park fikriniz oldukça yerinde bir düşünce. Bu konuda Belediye olarak desteğe hazırız” diye konuştu.

Ziyarette BALKANTÜRKSİAD Başkanı Berat Tunakan, verdiği destek için Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbeye plaket sunarak teşekkür etti.