Başarılı yüzücüler madalya sevincini Bozbey ile paylaştı

12-16 Ağustos tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen Turkcell Türkiye Yaz Yüzme Şampiyonası’nda Nilüfer Belediyespor’u temsil eden Alper Kebir ve Talha Mert Dur 4 ödülle döndü. 13 yaş 50 metre serbest yüzme yarışında 26.31’lik derecesi ile Türkiye birincisi, 50 metre kelebek yüzmede 27.85’lik derecesi ve 100 metre serbest yüzmede 58.03’lük derecesi ile iki ayrı yarışta da Türkiye üçüncülüğü alan Alp Kebir ile 50 metre kurbağalama yüzme yarışında 34.39’luk derece ile Türkiye beşincisi olan Talha Mert Dur Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i makamında ziyaret ederek sevinçlerini paylaştı. Nilüfer Belediyespor Başkanı Ali Karamık ve Antrenör Tayfun Terim’in de yer aldığı ziyarette Başkan Bozbey, genç sporcuları kutladı ve başarılarının devamını diledi.

Bozbey, aldıkları derece ile Nilüfer’i gururlandıran genç yüzücüleri çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.