haber

Başkan Bozbey’den master planı eleştirisi

Nilüfer İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne geçtiğimiz aylarda atanan Ahmet Alaağaçlı,  Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i Nilüfer Halk Evi’ndeki yeni makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

 

Nilüfer İlçe Emniyet Müdür Yardımcıları Oktay Altıp ve Arif Aktaş’ın da yer aldığı ziyarette Emniyet Müdürü Ahmet Alaağaçlı, Nilüfer Belediyesi ile birlikte yapılan çalışmaların, vatandaşların huzur ve güvenliği açısından önemli olduğunu kaydetti.  Bursa’da her geçen gün trafik yoğunluğunun arttığına dikkat çeken Alaağaçlı, “Kaza olana kadar kimsenin kaza yapacağı aklına gelmiyor. Beş dakika erken gidebilmek için kendi canlarını riske atıyorlar. Trafik kazalarını önlemek için eğitimleri ilkokuldan bile önce kreşlerde vererek bilinçli bir toplum oluşturmamız gerekiyor,” dedi.

 

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de Bursa’da ulaşım master planının dikkate alınmadığını belirtti. Başkan Bozbey, “Trafik Nilüfer’de gün geçtikçe artıyor. Yapılan yanlış planlamalar sonucunda trafikte vatandaşlar sorun yaşıyor. İzmir Yolu üzerinde Acemler’den kaynaklanan sıkışıklık ve kuzey-güney geçişinde yaşanan sıkıntılarla ilgili şikâyetlerle karşılaşıyoruz. Bursa’da ulaşım master planı doğru olarak uygulansaydı yıllar öncesinden bu sorunları çözmüş olurduk,” diyerek sorunun kaynağına dikkat çekti.

 

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Alaağaçlı’nın ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduğunu dile getirdi.