haber

Başkan Bozbey’den Tahtalı’ya anaokulu sözü

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey bu hafta “Başkan Burada” projesi kapsamında makamını Tahtalı Mahallesi’ne taşıdı. Nilüfer’in en eski yerleşim yerlerinden biri olan 1650 nüfuslu Tahtalı Mahallesi’nde Başkan Bozbey gün boyu bölge halkına kulak verirken aynı zamanda randevularını da burada gerçekleştirdi.

 

Muhtar Mehmet Oktay ile bir araya gelen Başkan Bozbey, bölgenin sorunlarını dinledi. Muhtar Oktay, Nilüfer Belediyesi’nden her zaman destek gördüklerini kaydederek, Başkan Bozbey ve ekibine hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

 

Tahtalı Kadın Derneği ile de bir araya gelen Bozbey, kadın derneklerinin her zaman yanlarında olduklarını, derneğin çalışmalarını sürdüreceği ve ürünlerini pazarlayabilecekleri mekânın oluşturulmasında destek sözü verdi.

 

Başkan Bozbey daha sonra Tahtalı İlk ve Ortaokulu’nun 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına katıldı. Öğrencilerin renkli gösterilerini izleyen Başkan Bozbey ve beraberindekiler yaşanan coşkuya ortak oldu. Öğrencilerin yakın ilgisiyle karşılaşan Bozbey, bölgede ihtiyaç olan anaokulu sorununu çözmek için de öğrenci ve idarecilere söz verdi.

 

Başkan Bozbey gün boyu Tahtalı’ya taşıdığı karavanındaki makamında günlük çalışmalarını da yürüttü.