Başkan Bozbey’e sanata destek teşekkürü

Sanatın ve sanatçının Bursa’da en büyük destekçisi Nilüfer Belediyesi’ne bir teşekkür de Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali Organizasyon Ekibi’nden geldi. Ekip üyeleri Esma Yazıcı, Ümit Özmen, Ercan Mutlu, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i Halk Evi’ndeki makamında ziyaret etti. Organizasyon ekibi, 18-20 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Sürdürülebilir Yaşam Film Festivali’ne verdiği desteklerden dolayı Başkan Bozbey’e plaketle teşekkür etti.

Kendileri için güzel bir deneyim olan organizasyona sağlanan desteğin önemli olduğunu vurgulayan Esma Yazıcı, “Sanata ve sanatçıya olan desteklerinizi biliyoruz. Gelecek yıl da bu desteği verirseniz çok mutlu olacağız. İlk olmasına rağmen katılımın güzel olduğu etkinlikte gelecek yıl daha güzel işlere imza atacağız. 25 belgesel filmin yer aldığı festivalde önemli isimlerin yer aldığı 6 adet söyleşi gerçekleştirdik” dedi. Başkan Mustafa Bozbey de bu tür sanatsal etkinliklerin toplum açısından önemine dikkat çekti ve kurum olarak sanata desteklerini sürdüreceklerini kaydetti.