Başkan Bozbey, personeliyle bayramlaştı

Dokuz günlük Kurban Bayramı öncesi Başkan Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediyesi personeliyle bayramlaştı. Nilüfer Belediyesi Halk Evi Sanat Galerisi’nde eşi Seden Bozbey ile birlikte personelle bir araya gelen Başkan Bozbey, Kurban Bayramı öncesi barış, huzur ve kardeşlik mesajları verdi. Personelle tek tek bayramlaşan Başkan Bozbey, “Ülke olarak zor günlerden geçiyoruz. Bayramı bayram tadında kutlamayı istiyoruz. Umuyorum diğer bayramlarda istediğimiz gibi kutlamanın fırsatını buluruz. Günümüzde yaşanan savaş ve terör ortamında çevremizde insanların ağladığını acı çektiğini görüyoruz. Analar, çocuklar ağlıyor ve kimse bayramı bayram gibi kutlayamayacak. Herkesin ailesi ve çevresiyle barışık olmasını arzu ediyorum. Nilüfer Belediyesi personeli olarak barışın yanında barış özlemini dile getirmeliyiz. Eğer bu ülkede barış olmazsa iş ortamında da huzur bulamayız. Sizlerden isteğim kimseyi ayırmaksızın beraber mutlu yaşayacağımıza inanarak barışa katkı koymanızdır. Kimse ağlamasın, acı, ızdırap çekmesin. Nilüfer ailesi olarak bu inancı her zaman tekrarlamalıyız. Eşimle birlikte size ve ailenize mutlu bayramlar diliyorum” dedi.