Başkan Çerçioğlu’ndan Bozbey’e sürpriz ziyaret

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer Halk Evi’nde sürpriz bir ismi ağırladı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i ziyaret etti. Yeni hizmet binasının Nilüfer ve Bursa için hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Çerçioğlu, Aydın’daki çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başkan Bozbey’i de başarılı çalışmalarından dolayı kutlayan Çerçioğlu, gülümseyen Nilüfer’in Türkiye’ye örnek olması gerektiğini vurguladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mustafa Bozbey de Başkan Çerçioğlu’nu elde ettiği başarılardan dolayı tebrik etti. Aydın’ın Başkan Çerçioğlu ile iki dönemdir sosyal belediyecilikle fark yaratan iller arasında olduğunu kaydederek, çalışmaların diğer belediyelere de örnek olması gerektiğini dile getirdi.

Ziyaretin sonunda Başkan Bozbey ve Çerçioğlu bir birlerine çeşitli hediyeler takdim etti.