haber

BASKF’den Nilüfer’in çiçeklerine kutlama

Nilüfer’in çiçeklerine elde ettikleri başarılardan dolayı tebrik yağmuru devam ediyor. Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (BASKF) Yönetimi, bir yıl aradan sonra Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi’ne yükselen Nilüfer Belediyespor adına Tavacı Recep Usta’da bir gece düzenledi. Yenilen yemek ve pasta kesiminin ardından duygu ve düşünceler dile getirildi. Nilüfer Belediyesi ve Nilüfer Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Bozbey’in de katıldığı gecede BASKF Başkanı Cemal Vardar, sporcu ve teknik heyeti başarılardan dolayı kutlayarak, “Bursa’nın iki takımla voleybol üst liginde temsil edilecek. Bu çok güzel bir başarı. Genç ve yetenekli kadro çok büyük iş başardı. Düşüp yeniden toparlanmak zaman ve yürek ister. Bu kızlarımız bunu başardı. Gelecekte onların daha büyük başarı attıklarını göreceğimize inanıyorum” dedi.

Nilüfer Belediyesi ve Nilüfer Belediyespor Kulübü Başkanı Mustafa Bozbey de sporcu ve teknik heyeti başarılarından dolayı tek tek kutlayarak, “Hepinize gönülden teşekkür ediyorum. Bizleri gururlandırdınız. Geçen yıl çok üzüldük ve alt ligde mücadele ettik. Bu yıl üst ligde mücadele edeceğiz. Bursa’da kadın voleybolunda biz bir çığır açmıştık ve bu bundan sonra daha da ilerleyecek. Sizlerin daha büyük başarıya imza atacağınıza yürekten inanıyorum,” diye konuştu.

Sporcular ve teknik heyette gecede duygularını dile getirerek, bir yıl gibi yorucu sezonda yaşadıkları anıları paylaştılar.