Belediye personeline "öneri" motivasyonu

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, her yıl olduğu gibi bu yıl da Personel Öneri Sistemi’ne katkı koyan belediye çalışanlarına ve uygulayan müdürlüklere plaket vererek kutladı. Dereceye giren Yiğit Bağdaş, Reyhan Satan ve Melahat Atlı plaketlerini Mustafa Bozbey’den alırken uygulamacı müdürlükler de ödüle layık görüldü.

Bozbey yaptığı konuşmada, 2012 yılında Personel Öneri Sistemi dâhilinde 53 belediye personeli tarafından toplam 124 önerinin verildiği ve birimlerin değerlendirmesi sonucunda 29 önerinin kapsam içi değerlendirerek uygulamaya alındığını kaydetti. Daha iyi ve kaliteli hizmet için personelin önerilerinin önemli olduğunu vurgulayan Başkan Bozbey amaçlarının Nilüfer Belediyesi’ne ve Nilüfer’e katkı sağlamak olduğunu söyledi.