CHP Nilüfer İlçe Başkanlığı ve Nilüfer Belediyesi ilçedeki yaşlıların doğum gününü gerçekleştirdiği ziyaretlerle kutluyor. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve CHP İlçe Başkanı Özgür Şahin, Nilüfer’in en yaşlı sakinlerinden Ayşe Nine’yi Ataevler’de ikamet ettiği evinde ziyaret etti. Ziyaretten ve hatırlanmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Ayşe Er, Bozbey ile uzun usun sohbet etti. Kurtuluş Savaşı anılarından Türkiye’nin geçirdiği değişime, tanıklık ettiği gelişime ve önemli olaylara ilişkin anılarını paylaşan asırlık çınar, sıkı bir CHP hayranı olduğunu söyledi. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ten, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na dek partideki değişimi yakından izlediğini belirten Ayşe Nine Bozbey’e siyasi yaşamında başarılar diledi.

Ziyarete eşlik eden CHP Nilüfer Kadın kolları başkanı Nilgün Psav Ayşe Er’e CHP rozeti takmayı ihmal etmedi. Yaşına rağmen bilinci ve sağlığı yerinde olan Ayşe Er, oldukça duygulanırken doğum günü pastasını Başkan Bozbey ile birlikte üfledi.

Bozbey ise torunun torunu gören Ayşe Nine’ye sağlık dileklerini iletti.”Sizin görmüş geçirmişliğinizden, tecrübelerimizden öğrenecek çok şeyimiz var. Ülkemiz için kentimiz için dualarınızı eksik etmeyin,”dedi.

CHP’li bayanlara uzun yaşamının sırrını açıklayan Ayşe Nine, “Ben yaşamımda her gıdanın tazesini tüketmeye, sofradan yoğurt ve cevizi eksik etmemeye ve  öğünlerimi aksatmadan, ancak yemek yemeğe dikkat ettim.Çok şükür Allah da bana bu uzun ömrü verdi,” diye konuştu.