haber

Nilüfer’de müzik ve eğlence başlıyor

Nilüfer’de dolu dolu bir yaz vaat eden etkinliklerin ilki Hasanağa Enginar Festivali olacak.

26 Mayıs’ta tüm Bursa sakinlerini güzel bir Pazar günü bekliyor. Hasanağa’da düzenlenecek. Enginar Festivali’nde konuklara eşsiz lezzetler ve gün boyu sürecek eğlence sunulacak.

Enginar mevsiminin gelişinin kutlanacağı festival saat 15.00’te Hasanağa Futbol Sahası’nda başlayacak. En güzel enginar yemeği yapanların yine ödüllendirileceği festivalde, Bursalı sanatçı Fettah Can’ın konseri ise saat 19.00’da başlayacak.

1-2 Haziran’da yapılacak Leylek Şenliği’nin ünlü konuğu ise Hüseyin Turan olacak. Sanatçının konseri 1 Haziran akşamı Eski Karaağaç Köyü’nde gerçekleşecek.

8 Haziran’da Ata sporumuz Çalı Yağlı Güreşleri, ünlü sanatçı Linet’in konseriyle renklenecek. Türkülerimizi dünyaya dinleten ses Sabahat Akkiraz da 8 Haziran’da Ataevler Pazar Alanında, Cemevi açılışı çerçevesinde bir konser verecek. 

15 Haziran Cumartesi günü Kayapa Rahvan At Yarışları’nın ünlü konuğu pop müziğin sevilen sesi Burcu Güneş olacak. 

Nilüfer Belediyesinin geleneksel yaz konserleri de 19 Haziran’da başlıyor. Konserlerin ilkinde Ataevler Pazar Alanı’nda pop müziğin güçlü sesi Işın Karaca ağırlanacak. 26 Haziran Çarşamba günü İhsaniye Pazaryeri'nde yapılacak konserde ise ünlü sanatçı Göksel şarkılarıyla Nilüferliler'e güzel bir yaz akşamı yaşatacak.