Bozbey 8 Mart’ta kadınların yanındaydı

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Nilüfer’deki emekçi kadınlarla birlikteydi. Başkan Bozbey NOSAB’da bulunan fabrikalarda çalışan kadın işçileri ziyaret etti. Kadınların her zaman yanında olduklarını söyleyen Bozbey, “Kadınlar hayatın her alanında olmalı. Yaptığımız ziyaretlerde kadınların işlerinde başarılı olduğunu görmek bizleri gururlandırdı. Kadınlarımızın sosyal, kültürel ve iş hayatında, yaşamımızda oldukları kadar yer almalarını istiyoruz. Kadınlara önem veren bir kurum olarak, her zaman onların yanında olmaya devam edeceğiz. Ben ayrıca kadın istihdamına önem veren işletmeleri de kutluyorum” dedi.

Başkan Bozbey, ziyaretler sırasında Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Yalçın Işıkyıldız ile birlikte emekçi kadınlara günün anısına hediye verdi.