haber

Bozbey: Bursaspor’a herkes sahip çıkmalı

Bursaspor Kulüp Başkanı Recep Bölükbaşı ve Yönetim Kurulu üyeleri, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i makamında ziyaret ederek, yapımı devam eden stadyum hakkında bilgi verdi. Yeni stadyumun 2015-2016 sezonuna yetiştirilmesi için yoğun çaba harcandığını belirten Başkan Recep Bölükbaşı, Bursasporlu taraftarlarla yeni stadyumda buluşmak için sabırsızlandıklarını kaydetti. Bursaspor’un Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası’nda hedefe doğru emin adımlarla ilerlediğini ifade eden Bölükbaşı, tüm branşlarda Bursaspor’u marka yapmak istediklerinin altını çizdi. Nilüfer Belediyesi’nin desteklerini her zaman yakından hissettiklerini vurgulayan Bölükbaşı, Başkan Bozbey ve ekibine teşekkür etti.

Bursaspor Başkanı Bölükbaşı ile birlikte yeni stadyumun projesini inceleyen Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de Bursa’nın marka değeri olan Bursaspor’a desteklerinin her zaman süreceğini belirterek yeni stadyumdaki localardan almak istediklerini kaydetti. Bursaspor’un güçlü olmasının Bursa’ya tanıtım anlamında büyük katkı sağlayacağının altını çizen Başkan Bozbey, “Bursaspor hepimizin ve herkes ona sahip çıkmalı. Bizler bu görevde gelip geçiciyiz ancak bu takım bu şehrin bir değeri. Bursaspor’u her alanda desteklemeye devam edeceğiz. Bu ekip daha önce de rahmetli Başkan İbrahim Yazıcı’nın yanında yer aldı. Sanayisi bu denli güçlü olan Bursa’da takımın her açıdan destek alması gerekir. Biz Nilüfer Belediyesi ve şahsım adına her zaman Bursaspor’un yanındayız ve olmaya da devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

2012 yılında Bursaspor’u dijital platformla buluşturduklarını da sözlerine ekleyen Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, www.bursaspor.org.tr adresinin yanı sıra 21 ayrı mikro internet sitesi ve akıllı telefon uygulamalarının Nilüfer Belediyesi’nin katkılarıyla yapıldığını söyledi.