Bozbey: Nilüfer Ziraat Odası ile işbirliğine hazırız

Nilüfer Ziraat Odası yönetimi, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Genel Kurul’un ardından Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i ziyaret etti. Ziraat Odası Başkanı Şenol Aybey ve Yönetim Kurulu Üyeleri Nilüfer Belediyesi Halk Evi’nde bir araya geldikleri Başkan Bozbey ile çiftçinin sorunlarını görüştüler. Nilüfer Ziraat Odası Başkanı Şenol Aybey, yapacakları çalışmalar için Başkan Bozbey’den destek istedi. Her zaman çiftçinin yanında olduklarını belirten Başkan Mustafa Bozbey de çiftçinin daha güçlü hale gelmesi için Belediye olarak hayata geçirecekleri projeler hakkında bilgi verdi. Nilüfer’in 28 mahallesinde çiftçilik yapıldığına dikkat çeken Bozbey, Nilüfer Belediyesi’nin Örnek Çiftçi Modeli”  ile ilgili çalışmasından bahsetti. Bozbey, “Geçim kaynağının çiftçilik olduğu mahallelerde göçü önlemek için yaşam standartlarını yükseltmek gerekir. Farklı ürün çeşitliliği ile çiftçimizin gelirini yükseltebiliriz. Örnek Çiftçi Modeli ile kırsal mahallelerimizi kalkındırmayı hedefliyoruz. Bu projeyle ürün çeşitliliğini artırmak istiyoruz. Bu konuda ilgili müdürlüğümüz gereken çalışmayı yapıyor. Odamızın yeni yönetimiyle her türlü işbirliğine hazırız” dedi.