Bozbey: Değişimi yönetmeye devam ediyoruz

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursa Yeşil Lions Kulübü’nün aylık toplantısına konuk konuşmacı olarak katıldı. Eski CHP Bursa Milletvekili İlhan Demiröz ve Yeşil Lions Kulübü Yönetim Kurulu üyelerinin de katıldığı toplantıda konuşan Başkan Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediyesi’nin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Göreve geldiklerinde kent için hedef koyduklarını ifade eden Bozbey, “2000 yılından bu yana sürdürdüğümüz kalite yönetim sistemi bu hedefleri tetikledi. Biz ölçüp değerlendiriyor ve sonra sonuçları geliştiriyoruz. Yurt dışından ödül alarak ülkemize getirdik. Sosyal, kültürel çalışmalarımız ve daha birçok projemiz Türkiye’ye örnek oluyor, uygulanıyor. Sorumluluğumuz olmadığı halde birçok konuda çalışmalar yaparak ‘Önce insan’ ilkesiyle hareket ediyoruz” dedi.

Nilüfer Bursa’nın incisi oldu

Nilüfer’in bugün Bursa’nın incisi olduğunu belirten Başkan Bozbey, “En büyük ödülü seçimlerde halktan alıyoruz. Biz değişimi yönetmeye devam ediyoruz. 1999 öncesi vatandaş belediyelerden yol, tretuvar, kanalizasyon isterdi. Bugün Nilüfer’in beklentileri spor, kültür-sanat, bilim etkinlikleri yönünde. Bizler kurum olarak ‘önce insan’ ilkesiyle toplumun tüm ihtiyaçlarına cevap verebilmek için çalışıyoruz. ‘Önce insan’ ilkesiyle değişimi yöneterek ‘Gülümseyin Nilüfer’desiniz’ diyoruz” şeklinde konuştu. Toplantı sonunda Dönem Başkanı Mahmut Demiröz, Başkan Bozbey’e teşekkür belgesi verdi.