Bozbey’den kredi kartı uyarısı

Nilüfer Belediyesi ile BUİKAD (Bursa İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği) iş birliğiyle “Paramı Yönetebiliyorum” semineri düzenlendi. Nesrin Fuat Bursalı İlkokulu’nda gerçekleşen seminere Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, BUİKAD Başkanı İpek Yalçın, Nesrin Fuat Bursalı İlkokulu Müdürü Erol Ardahanlıoğlu ile veliler katıldı. Türkiye’de bireylerin ve girişimcilerin finansal okuryazarlığının arttırılması amacıyla Kalkınma Bakanlığı, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP), HABİTAT Kalkınma Ajansı, VISA ortaklığı ve BUİKAD paydaşlığıyla Finansal Okuryazarlık projesi kapsamında düzenlenen “Paramı Yönetebiliyorum” seminerinde katılımcılar, borçlanma, birikim ve düzenli harcama konularında bilgilendirildi.

Seminerde konuşan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Günümüz şartlarında parayı nasıl yönetmemiz gerektiği çok önemli. Riskleri ortaya koyarak, yaşamımızı bu risklerin ne kadar etkileyebileceğini bu eğitimde öğrendik” dedi. Ekonomik anlamda yaşamı olumsuz etkileyen bir dönemde parayı iyi yönetmek gerektiğine dikkat çeken Bozbey, “Gelir gider dengesini iyi kurmalıyız. Kredi kartlarına fazla yüklenmememiz gerekiyor. Geleceğimiz, çocuklarımız ve kendi yaşantımız adına paramızı iyi yönetmeliyiz” şeklinde konuştu. Etkinliğin sonunda Başkan Bozbey, BUİKAD ve Nesrin Fuat Bursalı İlkokulu yönetimine çiçek vererek teşekkür etti.