haber

Bozbey’den kültür mozaiğinin mimarlarına teşekkür

"Ramazan Geldi, Hoş Geldi, Nilüfer’e Şenlik Geldi" sloganıyla her akşam mahallelerde gezici sahnesiyle eğlence yaşatan Nilüfer Belediyesi, sabit Ramazan Sokağı’yla da adeta kültür şöleni yaşatmaya devam ediyor.

Kutsal Ayın sonuna yaklaşılırken her akşam olduğu gibi Ramazan Sokağı’nı gezen Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, dernek stantlarını ve başkanlarını da ziyaret etti. Nilüfer’deki Ramazan coşkusunun artmasına katkı sağladıkları için dernek başkanlarına tek tek teşekkür eden Başkan Bozbey, Nilüfer Belediyesi’ni tanıtıcı materyal ve hediyeler de verdi.

Başkan Bozbey’in ziyaretinden memnun olduklarını dile getiren hemşehri derneklerinin temsilcileri de verilen imkandan dolayı Nilüfer Belediyesi ekibine ve Bozbey’e teşekkür ettiler. Kurulan sahnede ise Kırım Türkleri Sosyal Kültürel Dayanışma Derneği’nin etkinliği yer aldı. Kırım rüzgarının estiği sokakta, izleyenler gösterileri ilgiyle izledi. 4 Ağustos Pazar akşamına kadar sürecek etkinlikler kapsamında Muş, Giresun, Artvin ve Kafkas ile Serhat Kars Kültür ve Dayanışma derneklerinin gösterileri Nilüferliler ile buluşmaya devam edecek.