Bozbey Gazievi’ni ziyaret etti

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Karaman Mahallesi’nde bulunan gazi evini ziyaret etti. Bozbey’i Türkiye Muharip Gaziler Derneği Şube Başkanı Muzaffer Uyar karşıladı. Uyar, Gazievi’nin derneğe kazandırılmasına büyük katkı sağlayan Bozbey’e teşekkür etti. Muzaffer Uyar, “Ne zaman, hangi talepte bulunduysak Başkan Bozbey bizi geri çevirmedi. Duyarlığından dolayı kendisine teşekkür ederim” diye konuştu.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey  de gazi ve yakınlarının her zaman yanında olduklarını vurguladı. Bozbey, “Gazilerimizin her zaman yanındayız. Onlar için ne yapsak az. Onlar bu vatan için canlarını ortaya koydular. Onlarla gurur duyuyoruz” şeklinde konuştu.

Bozbey daha sonra gazi yakınlarıyla sohbet etti ve sorunları dinledi. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Şube Başkanı Muzaffer Uyar, Başkan Bozbey’e desteklerinden dolayı bir teşekkür plaketi verdi.