Cazın yeni adı The Lost Fingers Nilüfer’i coşturdu

Gypsy caz parçalarıyla ve kendilerine has tarzlarıyla caz müziğine yeni bir soluk kazandıran Kanadalı The Lost Fingers grubu, Nilüfer Belediyesi’nin ‘Dünya Sesleri Nilüfer’de etkinlikleri kapsamında Nâzım Hikmet Kültürevi’nde sahne aldı. Klasik pop parçalarını bambaşka bir formda söyleyerek dikkatleri üzerine toplayan grup, performanslarıyla katılımcıları kendinden geçirdi.  Bursalıların ilgisinin yoğun olduğu gecede grup seksenli yıllara damgasını vuran Careless Whisper, Pump Up the Jam, Tainted Love ve You Give Love a Bad Name gibi birbirinden güzel şarkıları seslendirdi. Grubun solisti Christian Roberge’in zurna şovu izleyicilerden büyük alkış topladı.

Nâzım Hikmet Kültürevi sahnesinde izleyicilerin içini ısıtan konserin sonunda ayakta alkışlanan The Lost Fingers grubunu Nilüfer Belediyesi Başkan Vekili Şemsi Oğuz performanslarından dolayı çiçek vererek kutladı. The Lost Fingers grubu konser çıkışı hayranlarının albümlerini de imzalayarak birlikte fotoğraf çektirdi.