haber

Cemre Erol Nilüfer Belediyespor’da

İddialı bir takım kurma hedefi ile transfer çalışmalarını sürdüren Nilüfer Belediyespor, daha önce Ted Kolejliler, Ereğli Belediyespor, Gazi Üniversitesi Spor Kulübü, Fenerbahçe ve Halkbank Spor Kulübü’nde görev yapan 22 yaşındaki genç oyuncuyu bir yıllığına renklerine bağladı. Nilüfer Belediyespor Üçevler Spor Tesisleri’nde gerçekleşen imza törenine Nilüfer Belediyespor Başkanı Ali Karamık ve Bayan Voleybol Baş Antrenörü Nihat Öztürk katıldı.

 

İlk hedeflerinin play-off olduğunu belirten Kulüp Başkanı Ali Karamık, “Voleybol ve hentbol takımlarımızla başarılı bir sezon geçireceğimize inancımız tam. Tesis bakımından önde gelen takımlardan biriyiz. Nilüfer’e yakışır bir takım oluşturmak için elimizden geleni yapıyoruz. Oyuncularımızla birlikte özverili bir şekilde çalışarak başarılara imza atacağız. Sporcularımızın ailelerine de kızlarını bize güvenerek emanet ettiği için teşekkür ederiz. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. 1-2 transfer daha yapıp kadromuza son şeklini vermek istiyoruz,” dedi.

 

Cemre’nin kaliteli ve değerli bir oyuncu olduğunu söyleyen Takım Antrenörü Nihat Öztürk ise, “Cemre takip ettiğim ve istediğim oyuncuydu. Kendisi Yıldız ve Genç Milli Takımlar’da görev aldı. İhtiyaç duyduğumuz mevkiiye bu transferi gerçekleştirdiğimiz için mutluyuz. Takımımıza hayırlı olmasını diliyorum,” şeklinde konuştu.

 

İmza töreninde duygularını dile getiren genç oyuncu Cemre Erol da “Nilüfer Belediyespor gibi bir takıma transfer olmaktan dolayı çok mutluyum. Bursa güzel bir şehir. Burada sıcak ve samimi bir ortamla karşılaştım. Bunun için yöneticilerimize ve takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Genç ve bir o kadar da tecrübeli bir takımız. Antrenman sürecini en iyi şekilde değerlendirerek hedefimiz olan play-off’lara kalmak için elimizden geleni yapacağız,” diye konuştu.