Çevreciler Gölyazı için el ele verdi

Türkün Holding çalışanları, Nilüfer Belediyesi işbirliğiyle Gölyazı’da örnek bir çalışmanın altına imza attı. Bursa’nın gözde turistik bölgeleri arasında yer alan Gölyazı’nın temiz kalması ve gelecek nesillere çevre bilinci aşılamak için holding çalışanları aileleriyle birlikte çöp topladı. Temiz bir çevre adına gösterilen bu duyarlılık Gölyazı halkı ve mahalleyi gezmeye gelenlerin de takdirini topladı.

Türkün Holding Doğa ve Çevre Grubu Lideri Hüseyin Yılmaz, “Nilüfer Belediyesi’nin de katkılarıyla şirin mahallemiz Gölyazı’da, çalışanlarımızın aileleriyle beraber katılacağı çevre temizliği etkinliği düzenledik. Burada şapkalarımızı taktık, eldivenlerimizi giydik çevreyi temizliyoruz. ‘Çok kirlettik biraz da temizleyelim’ diyoruz” şeklinde konuştu.

Çevre ve doğa dostu etkinlikleri sürdüreceklerini kaydeden Yılmaz, geçtiğimiz günlerde Mudanya civarında meydana gelen orman yangınında yanan ağaçların yerine yeni fidanlar dikmek için de kolları sıvadıklarını söyledi.