haber

Daday Belediyesi’nden Bozbey’e ziyaret

Katılımcılık, eşitlik, demokrasi ve vicdan anlayışıyla farklı projelerin altına imza atan Nilüfer Belediyesi, diğer belediyeler tarafından da örnek alınıyor. Kastamonu’nun Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş, Nilüfer’in örnek projelerini yerinde incelemek ve fikir alışverişinde bulunmak için Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i Halk Evi’nde bulunan makamında ziyaret etti. Ziyarete Hasan Fehmi Taş’ın eşi Şenay Taş ve Bursa Kastamonu Dernekleri Federasyonu Başkanı İsmail Tiftik ve Ayla Tiftik de katıldı.

Daday ilçesinin Kastamonu’ya 30 kilometre uzaklıkta doğa ile iç içe bir yer olduğunu kaydeden Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş, bölgenin turizm açısından her geçen gün değer görmeye başladığını söyledi. Daday ilçesinde yaklaşık 10 yıl önce kapatılan Ballıdağ Gögüs Hastalıkları Hastanesi’nin yeniden açılması gerektiğine dikkat çeken Hasan Fehmi Taş, doğa turizminin yanı sıra sağlık turizminin de bölgeye değer katacağını ifade etti.

Nilüfer Belediyesi’nin örnek ve lider çalışmalarını yakından takip ettiklerini de kaydeden Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş, Nilüfer Belediyesi ile kardeş şehir olmak istediklerini söyledi.

 

Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş’ın ziyaretinden memnuniyet duyduğunu kaydeden Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de kardeş şehir ilişkileriyle kültürlerin ve kentlerin birbirlerine köprü olduğunu belirtti. Kardeş şehirlerle her zaman fikir alışverişinde bulunduklarını söyleyen Bozbey, Daday ve Nilüfer halkı için ortak projeler üreteceklerinin altını çizdi.

 

Ziyaretin sonunda Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Daday Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş’a NİLSEM’de eğitim gören kursiyerler tarafından hazırlanan tabloyu hediye etti. Hasan Fehmi Taş da Bozbey’e yöreye özgü ürünlerden hediye etti.