Ece Tamer Nilüfer’e bir kupa daha getirdi

Nilüfer Belediyespor bünyesindeki sporcular, Türkiye ve dünya çapında aldıkları başarılarla Bursa’nın gururu olmaya devam ediyor. 20-25 Nisan tarihleri arasında Antalya Göynük’te Türkiye Bilardo Federasyonu tarafından düzenlenen Pool Bilardo 1. Etap Türkiye Şampiyonası’nda Nilüfer Belediyespor adına mücadele eden Ece Tamer, Kadınlar 9 Top kategorisinde 3. olarak madalya kazandı.

Erkekler, kadınlar, gençler ve yıldızlar kategorilerinde yüzlerce müsabakanın oynandığı şampiyonada Nilüfer temsilcisi Ece Tamer, Kadınlar 8 Top kategorisinde 5’inci oldu. Kupa ve madalyası ile sevincini Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile paylaşan Tamer, gelecek turnuvalarda da başarı sözü verdi.

Elde edilen başarıdan dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Bozbey de Tamer’i kutlayarak, her zaman destek vermeye devam edeceklerini vurguladı. Bursa ve Nilüfer temsilcisi Ece Tamer, turnuvanın teknik komitesinde de yer alarak bu alandaki tecrübesini gözler önüne serdi.