haber

Engelli sporcular kupa sevinçlerini Bozbey ile paylaştı

Hollanda’nın Gouda kentinde düzenlenen Parasport Gouda 2014 Uluslararası Tekerlekli Sandalye Eskrim Turnuvası’nda büyük başarılara imza atan Nilüfer Belediyesi Tekerlekli Sandalye Eskrim takımı, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i makamında ziyaret etti. 11-12 Ekim tarihlerinde Hollanda’da gerçekleştirilen müsabakalarda Flore ve Epe branşlarında mücadele eden sporcular, 1 altın, 1 gümüş ve 2 bronz madalya kazandı. Nilüfer’i ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil eden sporcular, kazandıkları madalyaları Başkan Bozbey’le paylaştı. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, başarılarından dolayı sporcuları kutlayarak çeşitli hediyeler verdi.

 

Buges yüzmede de iddialı

Nilüfer Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü (BUGES), 17-19 Ekim tarihleri arasında Gaziantep’te yapılan Görme Engelliler Kısa Kulvar Türkiye Yüzme Şampiyonası’na 10 madalya ile müsabakalara damgasını vurdu.

 

Antrenör Gözde Bursalı ve Aslı Doğan eğitimindeki yüzücüler 5 altın, 2 gümüş ve 3 bronz madalya kazanarak dikkatleri üzerine çekti. Kulüp Başkanı Ali Genç yaptığı açıklamada, “Kulübümüz Nilüfer Belediyesi’ni en iyi şekilde temsil etmeye devam ediyor. Mart 2014’te geçmiş olduğumuz Nilüfer Belediyesi bünyesinde şu ama kadar tüm branşlarda 3’ü uluslararası olmak üzere 48 madalya ve kupa aldık. 2014 yılı hedefimiz olan 45 kupaya şimdiden ulaşmanın sevincini ve gururunu yaşıyoruz. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e ve Nilüfer Belediyespor Başkanı Ali Karamık’a verdikleri desteklerden dolayı sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ayrıca Gözde Bursalı ve Aslı Doğan antrenörlerimize de gösterdikleri üstün gayretlerden dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz,” ifadelerini kullandı.