Erkan Aydın Halk Evi’nde dert dinledi

Nilüfer Belediyesi’nin, Halk Evi’nde TBMM’de grubu olan partilere tahsis ettiği odalarda halk, milletvekilleri ile bir araya gelmeye devam ediyor. Yurttaşların sorunlarını dinleyen CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, çözüm noktasında gereken adımları atacağını söyledi. Kendisiyle görüşmeye gelenlerin sorunların ve taleplerini dinleyerek not alan Aydın,  Ankara’da gereken girişimlerde bulunacaklarını ifade etti.  Aydın, ‘7 Haziran ve 1 Kasım seçim sürecinde kamuoyuna sunduğumuz beyannamemizde yer alan hükümler, 24 ayrı kanun teklifi olarak TBMM Başkanlığı’na sunuldu. Bu bizim halka yönelik ne kadar doğru çalışmalar yaptığımızın bir kanıtıdır. Vatandaşlarımız mağdur ediliyor. Burada halkın ne kadar zor şartlarda olduğunu daha iyi görebiliyoruz. Bize bu imkanı sağlayarak Türkiye’de yine bir ilke imza atan Nilüfer Belediyesi ve Başkan Mustafa Bozbey’e teşekkür ediyorum’ dedi.