Fuarın gözdesi: Nilüfer Belediyesi

Sosyal demokrat belediyelerin bir araya geldiği Kentine Güvenen Kentler Fuarı’nda projelerini tanıtan Nilüfer Belediyesi, Türkiye’nin dört bir tarafından gelen katılımcılarla projelerini paylaşıyor. Sosyal belediyecilik anlayışıyla hazırladığı insan odaklı projelerle birçok belediyenin yakından takip ettiği Nilüfer Belediyesi’nin standı, çok sayıda belediye başkanı ve idarecileri tarafından ziyaret ediliyor.

Nilüfer Belediyesi’nin örnek projelerle Bursa’yı temsil ettiği fuarda, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de diğer belediyelerin stantları ziyaret ederek yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi alarak karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Türkiye’nin 61 kentinden Sosyal demokrat belediyelerin katıldığı fuarda projelerin yanı sıra çeşitli kültür ve sanat etkinlikleri de yapılıyor.