haber

Gençlik Evi’ne katkı sağlayanlara teşekkür plaketi  

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Görükle’de hayata geçirilen Nilüfer Gençlik Evi’nin yeniden düzenlenmesine katkı sağlayan isimlere plaket vererek teşekkür etti.

 

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem. gençlerin fikirleriyle düzenlenen ve  Eylül ayında açılışı yapılan Nilüfer Gençlik Evi’nin hayata geçirilmesine katkıda bulunan isimleri makamında ağırladı.

15-29 yaş arası bütün gençlerin hizmetine sunulan Nilüfer Gençlik Evi’nin yeniden düzenlenmesinde katkı sağlayan Nilüfer Proje firması sahibi Şevket İlhan ve Mimar Cansın Uzun ile Sedat İnşaat adına Seçkin Celayir, Kerim Dayı, Halim Dayı ve Naim Dayı için plaket töreni düzenlendi.   Nilüfer Belediye Başkanı Başkanı Turgay Erdem, projede emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ederek plaket verdi.

Yaklaşık bir aydır hizmette olan Nilüfer Gençlik Evi’nde, toplantı ve ders çalışma alanları yer alıyor. Her gün saat 24.00’e kadar öğrencilere yönelik hizmet veren  merkez, öğrencilerin sınav döneminde 24 saat boyunca açık kalacak. Düzenlenen  eğitimler, projeler ve atölyelerle gençlerin kendini geliştirme fırsatı bulduğu Gençlik Evi’ndeNilüfer Kent Konseyi Gençlik Meclisi de haftalık toplantılarını gerçekleştiriyor. Merkezde, alanında uzman gençler de, yine gençlere yönelik eğitimler veriyor.