haber

Gölyazı’da Anneler Günü coşkusu

Gölyazı, Anneler Günü’nde anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Gölyazı Balıkçı Kadınları Yardımlaşma Derneği’nin Anneler Günü etkinliğinde Kocaeli Gölcük Değirmendere Musiki Derneği THM Korosu konser verdi. Kocaeli Gölcük Değirmendere Musiki Derneği üyeleri, Kocaeli’den Bursa’nın Gölyazı köyüne gelerek, balıkçı anneler ve misafirlere unutamayacakları bir gün yaşattı. Türkiye’nin çeşitli yörelerine ait bir birinden değerli eserleri seslendiren koro üyeleri, konukları gönüllerince eğlendirdi. Büyük küçük herkesin göbek attığı konser renkli görüntülere sahne olurken, Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Adil Kayaoğlu ve Gölyazı Balıkçı Kadınları Yardımlaşma Derneği Başkanı Nurten Üner, Şef Emrullah Erçelik ile Kocaeli Gölcük Değirmendere Musiki Derneği Başkanı Ekrem Demirkesen’e birer teşekkür plaketi verdi.

Gölyazı Balıkçı Kadınları Yardımlaşma Derneği Başkanı Nurten Üner, Kocaeli Gölcük Değirmendere Musiki Derneği’ne katkılarından dolayı teşekkür ederek, “Bizi televizyonda seyretmişler. Çocuklarını okutmak ve ailelerine yardımcı olmak için çalışan balıkçı kadınlara anlamlı bir gün yaşatmak için geldiklerini söylediler. Biz de yapılan bu büyük teklifi seve seve kabul ettik. Onlara sonsuz teşekkürler ederiz. Bizi Anneler Gününde çok mutlu ettiler” dedi.
Balıkçılık yapan annelerin heyecanını gördüklerinde çok etkilendiklerini dile getiren Kocaeli Gölcük Değirmendere Musiki Derneği Başkanı Ekrem Demirkesen ise, “Onlara bu anlamlı günde ne yapabiliriz diye düşündük. Balıkçı annelerimizin ayağına kadar gidip onlara konser vermeye karar verdik. Onlara mesleklerini heyecanla yaptıkları için teşekkür ederiz. Bu eli öpülesi annelere, konser vermek bizim için bir onurdur” şeklinde konuştu.