haber

İnegazi seracılıkta gelişmek istiyor

Bozbey İnegazi’nin sorunlarını ve taleplerini Mahalle Muhtarı Erol Duman’dan dinledi. Başkan Bozbey ile karavanında görüşen Erol Duman, mahallede bu yıl başlattıkları seracılık hakkında bilgi verdi. 2 üreticinin kendi imkânları ile seracılık yaptığını ve başarılı sonuç aldıklarını belirten Erol Duman seracılığın daha fazla geliştirilmesi için destek istedi.

Başkan Bozbey de seracılık yapmak isteyen üreticilerin Nilüfer Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Müdürlüğü Kırsal Alan Bürosu ile irtibata geçmelerini isteyerek  “Nilüfer’de, tarımsal üretimi tüm olanaklarımızla destekliyoruz” dedi.

 

İnegazi Mahalle Muhtarı Erol Duman’ın Başkan Bozbey’e ilettiği bir başka sıkıntı da ulaşım konusundaydı. Özellikle öğrencilerin kış aylarında kent merkezindeki okullarına ulaşmakta sıkıntı yaşadıklarını belirten Muhtar Duman, “Büyükşehir Belediyesi zarar ettiği gerekçesiyle mahallemize otobüs hattı vermiyor. Özellikle öğrenciler okul döneminde mağdur oluyor” diyerek bu konuda destek istedi. Başkan Bozbey de okul döneminde İnegazi, Atlas ve Üçpınar mahallerindeki öğrenciler için ortak bir servis konulabileceğini belirtti.

 

Bozbey, İnegazi’nin mesire alanının ağaçlandırılması ve seyyar tuvalet konulması konusunda da Mahalle Muhtarı Duman’a destek sözü verdi.

 

Başkan Bozbey, yapımı devam eden ve Nilüfer Belediyesi’nin eksikler konusunda destek verdiği İnegazi Camii’ni de gezerek incelemelerde bulundu.

 

Mahalle halkıyla da bir araya gelerek onların talep ve önerilerini dinleyen Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, bazı randevularını da burada kabul etti. Başkan Bozbey’i İnegazi’deki karavanında ziyaret eden isimlerden biri de Bahar Koç isimli öğrenciydi. Bahar Koç okul ödevi için Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile röportaj yaptı.