haber

Işın Karaca “Sokaklara Özgürlük” için geliyor

Kültür ve sanat kenti Nilüfer’de bugüne kadar birçok yerli ve yabancı sanatçıyı ağırlayan Nilüfer Belediyesi, “Sokaklara Özgürlük” temasıyla düzenlediği açık hava etkinliklerinde Işın Karaca’yı hayranlarıyla buluşturacak. 21 Ağustos saat 21:00’da Ataevler Pazar Alanı’nda düzenlenecek konserde, ünlü sanatçı birbirinden güzel şarkılarını Bursalılar için söyleyecek. 

Nilüfer sokaklarının sanatla buluşacağı “Sokaklara Özgürlük” etkinlikleri, 28 Ağustos Çarşamba günü modern rock grubu Mor ve Ötesi’nin FSM Bulvarı Hastane alanında vereceği konserle devam edecek. Nilüfer’in dört bir yanında düzenlenecek konserler dizisinde 1 Eylül Dünya Barış Günü’nde Türk müziğinin efsane isimlerinden Edip Akbayram sahne alacak. 

Nilüfer Belediyesi “Sokaklara Özgürlük” temalı açık alan sahnesinde, 4 Eylül Çarşamba Beşevler Kültür Pazar Alanı’nda Hüseyin Turan, 11 Eylül Çarşamba FSM Hastane Alanı’nda Nilüfer, 18 Eylül Çarşamba Uludağ Üniversitesi Görükle Kampüsü’nde Göksel ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenlerinde ise FSM Bulvarı Hastane Alanı’nda düzenlenecek konserde de Candan Erçetin hayranlarıyla buluşacak.

Nilüfer’in tanıtımı için düzenlenen şenliklerde de Türkiye’nin önemli sesleri sahne alacak. 8 Eylül Pazar Ürünlü Biber Şenliği’nde Özgür Eren, 15 Eylül Pazar günü Akçalar Mahallesi’nde düzenlenecek İncir Festivali’nde Linet, 22 Eylül Pazar Misi Şenliği’nde Yeni Türkü, 28 Eylül Cumartesi Göçmen Konutları’nda düzenlenecek Balkan Panayırı’nda Ziyenet Sali sevenleri karşısında performanslarını sergileyecek.